Hos Lifeskill tilbyder VI:

Sundhedsforløb til din medarbejdere

Styrk din virksomhed og dine medarbejdere med et sundhedsforløb

Lifeskill Sundhedsforløb til medarbejdere har som sit primære formål at tilskynde til livsstilsændringer, som er afgørende for at opnå varigt vægttab på lang sigt. Det er ikke kun vigtigt at tabe vægt; det er lige så afgørende at fastholde vægttabet over tid. Uden en reel livsstilsændring kan den daglige mentale udfordring ved at bevare vægttabet blive overvældende.

Selvom en livsstilsændring i teorien kan lyde enkel, er det selve gennemførelsen og implementeringen, der kan være udfordrende. Derfor fokuserer Sundhedsforløbet på at give deltagerne solide mentale værktøjer samt praktiske grundlæggende redskaber. Dette giver dem mulighed for at træffe sunde valg, selv i stressede og pressede situationer, både på arbejdet og derhjemme.

Et Sundhedsforkøb hos Lifeskill fremmer sunde vaner, vægttab og velvære!

Fordele ved sundhedsforløb

Kollegafællesskab: Motiverende Facebook-gruppe og træningsfællesskab.

Ugentlig Sundhedsvejledning: Gennem gode og inspirerende sundheds videoer 

Fællestræning: På et lokalt fitnesscenter i jeres nærområde

Støttelinje: Med eksperter til rådighed via telefon, SMS eller Messenger.

Afsluttende Sundhedstjek: Efter 12 uger, inklusive en personlig samtale om livsstilsmål.

Sundhedsforløb med mærkbare resultater

Med positiv motivation, fællesskab og skræddersyet træning hjælpe vi dine medarbejdere til både en sundere, lettere og stærkere krop, men også et gladere sind.

Deltager udtalelse

“Jeg kan varmt anbefale Lifeskill, da jeg er blevet inspireret af Peter til at ændre min livsstil med hensyn til mad og motion. Jeg har indtil nu tabt 25 kilo og er på vej nedad.”

— Allan
Operatør

Deltager udtalelse

“Sundhedstjek og udvidet helbredstjek ved Peter Jørgensen. Er der noget der skal rettes op på efter en sundhedstjek, har Peter nogle gode input i hans værktøjskasse, så får man en god samtale med ham om hvad man kan gøre. For mig var det vægttab der skulle til. Man får en god dialog med ham om det hele. Kan anbefales.”

— Mads
Procesoperatør

Deltager udtalelse

“Mine bedste anbefalinger til Peter og Lifeskill. Da jeg arbejder på skiftehold, skal jeg gennem mit job tilbydes sundhedstjek. Min arbejdsplads har valgt et samarbejde med Lifeskill, hvilket jeg har været yderst tilfreds med.”

— Heidi
Laborant

Deltager udtalelse

Vigtigst har været det fællesskab, Peter fik skabt mellem os kollegaer. Vi har trænet sammen og er blevet udfordret på forskellige måder. Trappetræning, rospinning, stand-up paddling, vinterbadning og gåture. Selvom forløbet er afsluttet, mødes vi stadig, og oplevelserne giver ofte anledning til ‘et godt grin,’ når vi mødes på arbejdspladsen. Hvis du får muligheden for at være en del af fællesskabet, så udnyt den.”

— Else
Laborant

Deltager udtalelse

“Hej Peter. Tak for hjælp med træningsprogram til lidt overvægtige mænd 😃 Det har givet mig en meget bedre ryg, ben, arme og bedst af alt, min humør er blevet meget bedre. Tak 😎 💪 Vh Glade Peder.”

— Peter
Processoperatør

Deltager udtalelse

“Ønsker du en livsstilsændring er et sundhedstjek og et forløb med Peter fra Lifeskills den bedste investering du kan gøre i dig selv. Du får støtte, opbakning, motivation og hjælp krydret med en herlig smittende energi i de fede træningstimer der giver sved på panden og blod på tanden efter mere. Vi håber, at få lov at fortsætte forløbet, for Peter er uundværlig i forsøget på at fastholde fokus og huske på gevinsterne ved en sundere livsstil.”

— Tina
Kontorassistent

Deltager udtalelse

Dejligt motion med Peter 👍 godt for krop og sjæl 🤗 dejligt med hold hvor man yder lidt ekstra.

— Susanne
Kontorassistent

Sundhedsforløb målrettet medarbejdere med BMI over 30

Sundhedsforløbet er udviklet i samarbejde med sundhedskonsulenter og læger og er rettet mod medarbejdere med en BMI over 30 eller dem, der har påvist forhøjet kolesterol, blodtryk og blodsukker, samt andre livsstilsrelaterede symptomer og bevægeapparatsmerter.

Deltagerne i Sundhedsforløbet får motivation og bæredygtige redskaber til varigt vægttab og en sundere livsstil. Dette giver dem de nødvendige værktøjer til at træffe hensigtsmæssige valg inden for kost og motion, hvilket reducerer risikoen for livsstilsrelaterede sygdomme, både nu og på lang sigt.

Det er værd at bemærke, at medarbejderne forbliver tilgængelige for arbejdet og produktionen under hele forløbet. Dette betyder, at virksomheden ikke lider tab i forhold til produktionen på grund af medarbejdernes deltagelse i det udvidede helbredstjek.

I løbet af forløbet anvendes en sikker digital platform via Facebook, og deltagerne har mulighed for direkte kontakt med sundhedskonsulenten under hele forløbet.

Med et sundhedsforløb kan du forebygge livsstilsrelaterede sygdomme hos jeres medarbejdere

Statistikker viser, at personer med en BMI på 30 eller derover har øget risiko for en række sundhedsproblemer. Forskningen har påvist, at risikoen for hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes markant stiger med øget fedtindhold i kroppen. Disse sygdomme kan føre til tidlig død, primært på grund af øget risiko for blodpropper.

De 7 typiske livsrelaterede sygdomme:

  • Koronar hjertesygdom, herunder hjerteanfald og hjertekrampe
  • Slagtilfælde (apopleksi)
  • Type 2-diabetes
  • KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom)
  • Osteoporose (knogleskørhed)
  • Smerter i led og muskler, såsom knæ, ankel og skuldre
  • Overvægt og de heraf følgende konsekvenser

Ofte stillede spørgsmål om Sundhedsforløb

Kontakt os i dag og få en snak, om sundhed i jeres virksomhed

Lifeskill er dedikeret til at styrke virksomhedens kerne – dens medarbejdere, ved at reducere sygefravær og stress, og fremme produktivitet. Lad os sammen sætte nye standarder for sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Peter Jørgensen

Indehaver // Lifeskill